VRAINS’s first ep

デュエルで笑顔を・・・

第1話「俺の名はPlaymaker」
最新のネットワークが発達した都市「Den City」。そこでは、「SOL テクノロジー社」が管理するVR空間「LINK VRAINS」で、人びとが日夜デュエルをしていた。主人公・藤木遊作は、すぐれた観察眼を持ったクールな高校生。「LINK VRAINS」の崩壊をたくらむ「ハノイの騎士」を倒すため、自身のアバターである「Playmaker」に変身して人知れずデュエルを繰り広げていた。そんな時、遊作と同じ目的を持つハッカー、草薙翔一によって「SOLテクノロジー社」が謎の生命体を必死に探しているとの情報が入る。それを「ハノイの騎士」も追っている事に気付いた遊作は、ネットワーク上に罠を張り、捕獲作戦を計画するのだが…


Episode 1: 俺の名はPlaymaker – Ore no Na wa Pureimēkā
(My name is Playmaker)
Den City is where an advanced network has been developed. There, people Duel day and night in the VR space called LINK VRAINS, which is managed by a corporation known as SOL Technology. The main character, Fujiki Yusaku, is a cool-headed high school student who possesses superb observation skills. In order to defeat the Knights of Hanoi who plan to destroy LINK VRAINS, he transforms into his avatar, Playmaker, and conducts Duels in secret. At the same time, Kusanagi Shouichi, a hacker who has the same goal as Yusaku, has obtained info that SOL Technology is desperately searching for a mysterious lifeform. Having realized that the Knights of Hanoi are also searching for this lifeform, Yusaku spreads a trap in the network, and sets up an operation to capture it…

Lihat pos aslinya

Hosoya and Ono Kensho’s message

デュエルで笑顔を・・・

http://www.animatetimes.com/news/details.php?id=1490173451

What were your thoughts and feelings as you finished the final postrecording session?

Ono Kensho: As I recorded my lines, I kept thinking, “The show’s ending!?” It was kind of sad (laughs). But I still gave my all for this final Entertainment Duel. It was very fun!

During the three years that you worked on the show, which Duel do you think is the most impressive?

Ono Kensho: All the Duels were impressive, but if I have to choose one, the most impressive one for me is Yuya vs Yuri. I’ve been anticipating that Duel since Yuri debuted, and when it actually happened, I was like “It’s finally here!” That Duel was basically Me vs Me, and it was very fun.

Do you have a message to the fans who have supported the show?

Ono Kensho: Thank you all for the past three years! I have…

Lihat pos aslinya 226 kata lagi

KH Birth by Sleep Novel: Dark Memory Part 1

Ini terjemahan Indonesia chapter special dari novel Kingdom Hearts Birth by Sleep. Aku cari-cari di internet terjemahan Indonesia belum ada, baru ada yang bahasa Inggris. Jadi aku coba terjemahin terus post di sini, deh! Sekalian isi blog yang masih baru. Hehehe…XD

Birth by Sleep vol. 3 - To the Future
Cover Novel KH Birth by Sleep Vol. 3

Mungkin fans Kingdom Hearts udah tahu novel ini, tapi buat yang belum baca kukasih tahu sedikit. Chapter ini chapter spesial di novel volume ketiga KH tentang masa lalu Vanitas sebelum cerita di game dimulai. Kalau baca cerita ini pokoknya bisa lebih mengerti karakter Vanitas!

Vanitas
Vanitas

Chapter ini wajib dibaca khususnya buat fans Vanitas! Aku sendiri juga fans beratnya. Sejauh ini dia tokoh antagonis favorit nomor 1-ku di Kingdom Hearts. Selengkapnya, silakan baca ceritanya sendiri~

~ Kingdom Hearts Birth by Sleep ~
Vol. 3 – To the Future
Pengarang: Tomoe Kanemaki
Perencana Original: Tetsuya Nomura

Baca lebih lanjut

Halo~!

Halo~

Setelah dapat rekomendasi dari teman, akhirnya hari ini buat account di wordpress 😀

Nggak kayak account blogspot, di sini aku bakal masukin apapun yang kusuka soal Katekyō Hitman Reborn!, Yu-Gi-Oh! ARC-V, dan Square Enix! Tadinya cuma mau pilih salah satu dari tiga itu, tapi bingung mau yang mana jadi tiga-tiganya aja. Hohoho~ 😄

Bagi yang suka atau mau berbagi info soal ketiga seri yang udah disebutin, silakan tinggalkan pesan, ya!

CopyofKatekyo_Hitman_Reborn_LogohqdefaultSquare Enix